Хранителна добавка на прах „Liver Cleanse“ – 125 г

24,90лв.

Производител: Nutrisslim

Годно до: 10-05-2022

Код: SKU10508

Баркод: 3830052954658

Код: SKU10508 Категория: Етикети: , ,

Описание

Веган, натурална хранителна добавка за приготвяне на напитка с приятен портокалов вкус. Съдържа бял трън на прах, шизандра, трифала и куркума.

Белият трън е отдавна познат с благотворното си влияние върху дейността на черния дроб. Счита се, че активната съставка на която дължи свойствата си, е силимаринът – това е флавоноиден комплекс, открит в най-висока концентрация в семената на растението. Семената на белият трън са прекалено твърди за директна консумация, но са удобни за прием под формата на прах – с лек ядков привкус. Трифала в превод от санскрит означава „три плода“ и както подсказва името й, тази традиционна формула се състои от три сушени плодчета в равни части. Оказва благоприятен ефект върху функциите на храносмилателната и отделителната система.

Съставки:

Бял трън на прах (53%), Еритритол (19,5%), Шизандра на прах (15%), Трифала на прах (6%), Натурален аромат портокал (5%), Куркума на прах (1%), Стевиол глюкозиди (0,5%).

Начин на употреба:

Добавете 5-10 г (1-2 ч.л.) от микса към чаша вода и разбъркайте добре. Не надвишавайте препоръчителната дневна  доза, освен по лекарско предписание. Продуктът не е заместител на разнообразното и рационално хранене. Да се пази от деца. Не се препоръчва за употреба по време на бременност или кърмене.