You are currently viewing ХОРОСКОПЪТ НА МАРГИ ПАСКАЛЕВА ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2021

ХОРОСКОПЪТ НА МАРГИ ПАСКАЛЕВА ЗА МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2021

ОВЕН – вероятно много от вас имат планове и нови идеи, които биха искали да реализират, но не ви препоръчвам да ги започвате преди 22 февруари – Меркурий е ретрограден. Акцентът при вас през този месец пада върху финансовите въпроси и лична собственост, върху групови дейности и взаимоотношения, върху приятелствата. Бъдете по-пестеливи, не давайте и не взимайте пари в заем. Месецът ще е доста труден във финансов и икономически аспект в световен план. Онези от вас, които имат кредити, могат да бъдат затруднени по отношение на вноската си. При други приходите да са доста намалени и да чувствате финансови трудности. Но звездите ще ви поднасят и положителни изненади от стари приятели, които ще срещнете. Ще получавате подкрепа и нови възможности. До 21 февруари включително е време за рекапитулация. Не купувайте нова техника и машини.

ТЕЛЕЦ – през този месец се налага да сте много търпеливи и да не предприемате нови начинания или рисковани действия. По природа сте много търпеливи и постоянни, но може да възникнат провокативни ситуации и напрежение в отношенията с колеги или роднини. Не проявявайте прословутия си инат, бъдете по-гъвкави и се съобразявайте с чуждото мнение. Не разчитайте на подкрепа, а само на себе си. Сега е време да преосмислите своите бъдещи планове, да обърнете повече внимание на своите желания и мечти. Внимавайте в работата си за грешки, особено ако работите с документи. Ще се чувствате недооценявани, нестабилни финансово. Бъдете пестеливи и не правете големи капиталовложения. Избягвайте покупка на техника за бита до 22-ри. Любовта и връзките някак остават на втори план, но в края на месеца напрежението постепенно ще започне да отшумява.

БЛИЗНАЦИ – за вас месец февруари ви е приготвил повече приятни изненади. Довършете започнати дела до 22-ри, защото тогава навлизате в малко по-труден период. Ретроградният Меркурий може да окаже влияние върху взаимоотношенията ви с хора зад граница – ваши близки може да се завърнат у дома, да получите повторно предложение от хора, с които в предходен период сте преговаряли. Но е възможно и да има забавяне / връщане на документи и нечие решение по важен въпрос или дело. Финансово повечето от вас ще се справят. Вие сте будни, интелигентни и адаптивни. А това ще ви помага. Само не започвайте нови начинания и всичко ще бъде наред. Грижете се за доброто си физическо и психическо състояние. Близките и любими хора са до вас. Не се очакват някакви бурни преживявания. Не правете нещо, което на по-късен етап през март би ви създало проблеми

РАК – на дневен ред през този месец за вас ще бъдат важни финансови въпроси, групови дейности и приятелствата. Налага се да се приспособявате бързо към променящите се обстоятелства. Месецът е динамичен и трябва да успявате да уловите мига. Сега не е време да взимате заеми или кредити, а да връщате такива, ако имате. Някои от вас може да имат неизчистени задължения към държавата, а на други да се наложи да довършат неуредени имуществени / наследствени въпроси. До 22-ри периодът е благоприятен за закриване на ненужни банкови сметки, за връщане на дългове, за подмяна на банкови карти. Ако имате свой бизнес, направете ревизия на финансовото състояние и документацията на фирмата, за да не ви изненадат контролни органи. Разчитайте на помощ само от най-близките си приятели и роднини. Не се доверявайте на всеки и не споделяйте бъдещите си планове.

ЛЪВ – мили Лъвове, звездите и през този месец продължават да ви натоварват с грижи. Те може да са свързани с работата ви и с партньорските отношения. Напрежението няма да е малко, затова бъдете разумни. Работете усърдно и не давайте поводи на шефове и други висшестоящи лица за конфликти. Бъдете внимателни и в партньорските взаимоотношения, предпазвайте се от злонамерени хора и конкуренция. Месецът не е добър за изясняване на взаимоотношения. Спазвайте законите и правилата, за да не си създадете проблеми и да възникнат съдебни спорове. Ако вече имате такива, не очаквайте положителни резултати този месец. Възможно е и отлагане на съдебни дела за по-късен етап, а това за вас ще е по-добрият вариант. Направете преоценка на своите връзки и партньори. Възможно е връщането към стари такива, срещи с хора от миналото. Не започвайте нови отношения.

ДЕВА – месец февруари за вас е по-обещаващ и можете да разчитате на успехи и постижения, особено със задгранични партньори. Учащите Деви ще се справят добре в обучението. Други ще предприемат важно пътуване. Благоприятен месец да довършите работни проекти, за които не сте имали време на по-ранен етап или е имало някакви неточности и грешки, които трябва да отстраните. Ежедневието ви ще бъде доста натоварено за някои в работата, напрежение във взаимоотношенията с колеги, подчинени или роднини. Погрижете се и за здравето си. Ако е необходимо, направете изследвания, довършете започнати процедури. Но не предприемайте оперативни интервенции до 22 февруари, ако не е спешно. Намирайте време за почивка и разтоварване, пестете нервите си. През март ще срещате повече трудности, затова сега довършете всичко важно за вас.

ВЕЗНИ – при много от вас цялото внимание през този месец е насочено към вашите деца или внуци, а при по-младите представители – към любовта. При творците акцентът попада върху изявите и творческите проекти, а за спортистите ще бъде много активен период. Няма да липсват ограничения и трудности, особено от финансово естество. Но не забравяйте, че късметът през тази година е с вас. Каквито и пречки да се появяват, то те ще бъдат разрешими. Възможно е да ви изненада някое от децата ви с решение за брак или с ново бъдещо попълнение на деца в семейството. Не започвайте нови връзки до 22 февруари. Добър период за връщане към минали и подобряване на взаимоотношенията с любим човек. Не се очакват трусове в любовта или във финансовото състояние, а по-скоро приятни емоционални преживявания, поводи за празници, забавления и печалби за някои от вас.

СКОРПИОН – февруари месец за вас няма да е лек, спокоен и особено успешен за вас. Възможни са грижи в дома и семейството, конфликти в партньорските отношения и конфронтация с недоброжелатели или опоненти. Потърпете и този месец, а след него малко ще си отдъхнете. Вземете превантивни мерки срещу обири и течове в дома си. Работете внимателно с газови уреди. Проверявайте преди да излизате дали всичко е изключено. Грижете се за близките, за своето и за тяхното здраве. Може да излезе от строя домакински уред, но месецът не е добър за купуването на нова техника или уреди за дома. По-скоро на първо време го ремонтирайте, а едва след 22-ри можете да го подновите с нов, ако е необходимо. При някои Скорпиони може да се наложи да доуреждат имуществени спорове, а други да се завърнат след пътуване у дома. Обърнете внимание на личния си живот и цели.

СТРЕЛЕЦ – време е да преподпишете някои договори, да подмените увредени или с изтекъл срок лични документи, да извършите някакви ремонти по автомобила си. Не подписвайте нови договори до 22 февруари, ако искате да имат успех в дългосрочен план. В противен случай на по-късен етап ще претърпят промени или страна по договора няма да изпълни задълженията си. Ако имате невзети изпити, сега е момента да се явите за поправка. Бъдете по-търпеливи и толерантни в отношенията си с хора от обкръжението ви, със съседи или роднини. С тях са възможни неразбирателство или да възникват затруднения при изпълнението на задълженията ви. По-голямото напрежение през месеца се очертава на работното място. Шофирайте по-предпазливо, не мислете за покупка на нов автомобил и техника преди 22-ри. Не се натоварвайте прекалено с ангажименти, грижете се за здравето.

КОЗИРОГ – през този месец ще успявате по-лесно да постигате целите си. Ще се чувствате енергични и ентусиазирани. Успешен месец за работещите в сферата на спорта и забавленията. Появяват се нови предложения и идеи за бъдещи проекти. Любовните връзки са интензивни и страстни. Това, за което трябва да сте по-внимателни, са финансите. Възможни са повече разходи около децата. Някои Козирози ще изпитват силно желание да зарадват любимия човек с нестандартен подарък, да се забавляват и пътуват до екзотични дестинации. Преценете добре възможностите си, за да не изпаднете в затруднение. Погрижете се за всякакви задължения. Месецът не е благоприятен за капиталовложения, за нови кредити и откриване на банкова сметка. Не купувайте нова техника до 22-ри. Някои от вас може да получат пари или вещи от човек, на когото са услужили преди време.

ВОДОЛЕЙ – месец февруари за вас ще е много динамичен и с повече емоционално напрежение. Делата може да не вървят според очакванията ви, да срещате трудности в осъществяването на целите. По-рядко ще срещате разбиране от страна на околните. Бъдете търпеливи и избягвайте конфликтите. Възможни са грижи за близък роднина, семейни грижи или конфликти в семейството. Предпазвайте се от травми и инциденти. Вземете превантивни мерки срещу обири в дома. При излизане проверявайте винаги дали са изключени всички електроуреди, за да избегнете пожари или експлозии. Не предприемайте рисковани действия, операции (ако не са спешни) и нови начинания. Любовните отношения ще са интензивни, но в някои дни може и да прехвърчат искри. Не давайте поводи за ревност на партньора си и не бъдете прекалено взискателни. От 5 март навлизате в добър период.

РИБИ – очакват ви пътувания из страната и до далечни места. През този месец шофирайте по-внимателно и концентрирано. Месецът е наситен с комуникации. Някои от вас ще довършват и представят писмени работи, други ще приключват някакъв обучителен курс. Нуждаете се от малко почивка и уединение. Ако не успеете да се отдалечите от шума и напрежението, добре е да намирате време за релакс, медитация, рейки и други духовни занимания. Грижете се за здравето си, подсилете имунната защита, спортувайте и живейте по-здравословно. Ще се повиши интересът към всичко невидимо и тайно. Вие сте много сензитивни по природа, а през този месец чувствителността и интуицията ви ще са още по-силни. Ще се появяват ярки сънища, някои от които дори с предсказателен характер. до Не се затваряйте в себе си и не се отдалечавайте от любимия човек, обръщайте му внимание.

ПО-КРИТИЧНИ ДНИ ЗА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ

Кардиналните знаци: Овен, Рак, Везни и Козирог – 2, 3, 9, 16, 23 и 24 февруари.

Неподвижните знаци: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей – 3, 4, 5, 10, 11, 17, 18, 24, 25 и 26 февруари.

Подвижните знаци: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби – 1, 6, 7, 13, 20, 21 и 27 февруари.

ЛУННИ ФАЗИ – МЕСЕЦ ФЕВРУАРИ 2021:

Последна четвърт – 04.02.2021 – 19:38 часа – Луна в Скорпион

Новолуние – 11.02.2021 – 21:06 часа – Луна във Водолей

Първа четвърт – 19.02.2021 – 20:47 часа – Луна в Близнаци

Пълнолуние – 27.02.2021 – 10:17 часа – Луна в Дева

ДАТА И ЧАС НА ЛУНА „БЕЗ КУРС“:

01.02.2021 от 13:10 ч. – 01.02.2021 до 13:25 ч.

03.02.2021 от 08:15 ч. – 03.02.2021 до 16:14 ч.

05.02.2021 от 11:20 ч. – 05.02.2021 до 19:16 ч.

07.02.2021 от 08:16 ч. – 07.02.2021 до 22:52 ч.

09.02.2021 от 19:22 ч. – 10.02.2021 до 03:20 ч.

11.02.2021 от 21:06 ч. – 12.02.2021 до 09:23 ч.

14.02.2021 от 09:28 ч. – 14.02.2021 до 17:54 ч.

17.02.2021 от 02:16 ч. – 17.02.2021 до 05:12 ч.

19.02.2021 от 09:28 ч. – 19.02.2021 до 18:03 ч.

21.02.2021 от 20:39 ч. – 22.02.2021 до 05:53 ч.

24.02.2021 от 06:54 ч. – 24.02.2021 до 14:23 ч.

26.02.2021 от 13:32 ч. – 26.02.2021 до 19:07 ч.

28.02.2021 от 17:58 ч. – 28.02.2021 до 21:17 ч.

Часовете, в които Луната е „без курс“, са неблагоприятни за взимане на важни решения, за нови начинания и проекти, за подписване на договори (включително брачни) и споразумения, за други важни или рисковани действия. Луната „без курс“до напускането на всеки знак не образува мажорни аспекти с останалите планети, а това не дава възможност предприетите действия и взетите решения в тези часове да имат развитие и успех в бъдещ план. Тези часове са благоприятни единствено за довършителни действия и рутинна работа.

Марги Паскалева

Разгледайте и книгата на Марги: Астрология и професионална ориентация, в която можете да откриете много ценни съвети